Prachtige kapsels
Voor jong en oud
Alleen het allerbeste
voor uw haar en hoofdhuid
Speciale kapsels
Van gala tot bruiloft
Vorige slide
Volgende slide

Diensten

Van watergolven tot extensions

Knippen, stylen en verven

De topstylisten van Haarstudio Picobello zijn uiterst ervaren en bekwaam in het verzorgen van elk gewenst kapsel. Je kunt bij ons geknipt worden, een nieuwe haarstijl aangemeten krijgen of je haar in gewenste tinten laten verven. Jouw wensen staan hierbij centraal en met de kennis die wij in huis hebben, kun je altijd rekenen op een tevreden resultaat. Bij jouw kapper in Oosterhout hoef je je zeker nooit zorgen te maken over hoe het zal uitpakken. De klant is koning en komen je graag in al je wensen tegemoet. Zowel vrouwen als mannen kunnen rekenen op professionele adviezen, tips en haarverzorging. Met een frisse of vertrouwde look voel je je snel weer zelfverzekerd en aantrekkelijk. 

Bruidskapsels naar wens

Ook voor feestelijke gelegenheden ben je bij ons aan het juiste adres. Voor bruidskapsels kun je kiezen uit trendy of klassieke stijlen, afhankelijk van de uitstraling die je wilt hebben. Het perfecte kapsel maakt jouw speciale dag uiteraard helemaal compleet. We verzorgen de ultieme bruidskapsels voor huwelijksceremonies en recepties, zodat je er fantastisch uitziet. We garanderen dat je op je mooist bent en zult stralen. Uiteraard zijn ook de moeder van de bruid, bruidsmeisjes en andere gasten van harte welkom. Alle kapsels kunnen zo naar wens perfect op elkaar worden afgestemd. Ons team aan bruidsstylisten heeft jarenlange ervaring, dus je bent in goede handen. 

Vorige slide
Volgende slide

Extensions voor in het haar

Geef je zelfvertrouwen een ware boost met weelderige extensions. We behalen graag voor iedereen de gewenste resultaten, vandaar dat we eerst uitvoerig je wensen en verwachtingen bespreken. Haarstudio Picobello is al 13 jaar specialist in het zetten van kwaliteit haarextensies en is dan ook jouw aangewezen kapper in Oosterhout. Van A tot Z verzorgen we je haar van extensions, ook als je merkt dat je haar dunner wordt. Zowel bonding als tape haarstukjes plaatsen we eenvoudig en zorgvuldig boven op het hoofd, voor een weeldige haardos. Zo voel je je weer zelfverzekerd en loop je stralend de haarsalon uit. 

Vrouwelijkheid met haarwerken

Naast kapperswerkzaamheden werkt verzorgen we ook haarwerken en pruiken. Ervaar je hoofdhuidproblemen, door ouder worden, stressvolle situaties of ziekte? Dan bieden we adequate oplossingen met pruik of haaraanvulling mogelijkheden. We bekijken het haar met aandacht en voorzien je van adviezen en opties om een persoonlijke pruik af te stemmen op de individuele behoeftes. Zo herwin je snel weer een gevoel van zelfvertrouwen, zonder je ongemakkelijk te voelen. We begrijpen dat dit een emotionele periode voor je is, waar we je graag in bijstaan. Het belang van herwonnen vrouwelijkheid en zekerheid over je eigen uitstraling staan bij ons voorop. In samenwerking met Pruiken Oosterhout verzorgen we de juiste oplossing.