Prachtige kapsels
Voor jong en oud
Alleen het allerbeste
voor uw haar en hoofdhuid
Speciale kapsels
Van gala tot bruiloft
Vorige slide
Volgende slide

Over ons

Haarstudio Picobello staat bekend om de klantvriendelijkheid.

We willen graag dat onze klanten zich welkom voelen. We bouwen op jarenlange ervaring in de kappersbranche, wat je terugziet in de resultaten. Niet voor niets hebben we een tevreden klantenbestand opgebouwd, met terugkerende verzoeken.

Droom in vervulling

Sinds 2007 is jouw kapper in Oosterhout gevestigd op Leijsenhoek 3 en is de droom van een eigen salon tot werkelijkheid geworden. Onze topstylisten zijn op de hoogte van de allernieuwste technieken en trends, waardoor enkel vakwerk wordt geleverd. Je kunt tijdens een behandeling even heerlijk ontspannen en genieten van de goede zorgen die we je bieden. Of je nu voor een standaard knipbeurt komt, je haar gekleurd of geverfd wilt hebben of op en top verwend wilt worden naar aanloop van je bruiloft toe, het is allemaal mogelijk. We zijn met uiteenlopende stijlen, bruidskapsels en tinten bekend en zorgen altijd voor een gewenste look en uitstraling. 

Jouw haar is onze zorg

Naast kapperswerkzaamheden bieden we vrouwen met diverse hoofdhuidproblemen de mogelijkheid om haarwerken aan te meten. We hebben ons specifiek gespecialiseerd in haarproblemen als gevolg van chemo, alopecia, maar ook andere aandoeningen als psoriasis en eczeem. De opleiding in dermatologie voor haar en hoofdhuid stelt ons in staat om goed zicht te hebben op de problematiek en waar mogelijk verwijzen we door naar de huisarts of dermatoloog. Uiteraard bekijken we eerst zelf wat we voor jouw haar kunnen betekenen en voorzien je van gerichte adviezen. Mogelijk volstaan extensions in het haar, echter kunnen we ook steun bieden in het aanleveren van pruik of haaraanvulling mogelijkheden. Je hebt hier eigen keuze in en we knippen het in elk gewenst model, zodat je je weer meer jezelf voelt en vol zelfvertrouwen bent. In samenwerking met Pruiken Oosterhout vinden we voor jou de juiste modellen. 

We helpen je graag bij het realiseren van elk gewenst kapsel.